Szóval itt lakunk vagy 3 hónapig:


Nagyobb térképre váltás

Nagyon a város szélén van a lakásunk, viszont közel, kb 5 percre az okató helységtől. Nagyon érdekes, hogy a lakások félig befejezetlennek tünnek első ránézésre, viszont a körülöttük levő kis zöld helyekre  nagyon odafigyelnek. Rendszeresen karbantartják a parkokat, vágják a füvet, öntözik a virágokat, és nagyon tiszták az utcák. Nem is megyek bele magyarországi hasonlatokba. Viszont ezekkel az épületekkel nagyon elrontották a látványt. Dehát itt csak ideiglenesen fogunk lakni.

A lakásunk belülről elég szegényesen van berendezve, de azért mindenünk megvan, amire szükségünk lehet. Olyan 75-80 m2-esnek tippelem. Akkora, hogy nagyjából csak a felét használjuk. Mivel az időjárás idáig elég rossz volt délután, amikor ki lehetett volna mozdulni, külső képeket majd máskor teszek fel.

Az irodám: 

 

És a város, amit napközben látok az ablakomból:

 

Nappali:

 

Konyha:

 

És a "látvány" a konyhából:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepeslapokskandinaviabol.blog.hu/api/trackback/id/tr841259555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása