Varsó - 1. kirándulásunk

2009.07.25. 19:27

Végre ki sikerült mozdulnunk "otthonról". Nem nagy elvárással indultunk neki, úgy gondoltuk, hogy negatívan kicsi eséllyel fogunk csalatkozni, hiszen még maguk a lengyelek sem a város szépségét hangsúlyozzák ki, amikor a város előnyeiről mesélnek nekünk. Egy hölgy, aki bevitt minket a repülőtérről a szállásunkhoz a következőt mondta: "Tudjátok ez egy érdekes város. Itt mindent leromboltak a II. világháború alatt, őő szóval olyan mulatságos város."

Hát így indultunk neki. Amit pedig kaptunk: gyönyörű óváros, és nagyon szép parkok. Valószínűleg itt több eső esik (mióta itt vagyunk minden nap) és nagyon üdezöld színe van mindennek. Nagyon szépek, szemétnélküliek és gondozottak a parkok.

 Kattintsatok ide a képekért

A bejegyzés trackback címe:

https://kepeslapokskandinaviabol.blog.hu/api/trackback/id/tr661268157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása