Koncert

2009.08.24. 19:09

Most kimaradt egy kis időszak, mert nem is történt velünk semmi érdemleges. Tanulgatunk. A "pánik" oka, hogy Eszterék minden héten legalább 1x írnak valamilyen tesztet, aminek az eredményét megosztják a leendő munkavállalókkal is, valamint Svédországból jönni fog egy-egy küldöttség, mindenkihez abból a tartományból, ahol dolgozni fog és megpróbálnak kedélyesen elbeszélgetni a leendő alkalmazottakkal. (Eszter esetében Västra Götalands-ból fog érkezni 2-3 ember) Nem titkolt szándék, hogy felmérjék a svéd-tudás szintet, valamint, hogy a közvetítő cég hogyan költi el azt a szép kis összeget, amit a svéd állam fizet a Paragonának azért, hogy megtanuljon Eszter svédül.

Elsőnek Kirunából fog érkezni egy delegeció Eszter egy lengyel osztálytársához 11-én. Oda fogorvost kerestek. Érdemes rákeresni a google maps-en, hogy Kiruna hol található...

Úgyhogy, most hétvégén is csak egy kis kiruccanásra volt időnk. A nyár folyamán minden vasárnap Chopin koncert szokott lenni a Lazienki parkban, úgyhogy gondoltuk megnézzük. Ahogy ebben a parkban előadott koncerten "illik", szépen végigterültünk a puha fűben, az arcunkat sütötte a nap és élveztük a zenét, ahogy sokan még körülöttünk. Nagyon pihentető és nagyon kellemes volt. Ezentúl komolyzenei koncertre csak így megyek :)

Ja és a gyerekek. Teljes családok nézték/hallgatták meg a koncertet és egyik gyerek sem rohangált, meg hangoskodott. Az első felsírás a 45. percben történt meg, mert az egyik kislány elvesztette az édesanyját és megijedt. Nem is értettem, hogy hogy bírták ezt ki.

 

 

Chopin szobor tövében állították fel a pódiumot.

 

És a közönség. Ez a 12:00 órai koncert volt, az estin kb 2x ennyien voltak. Eszter rajta van a képen! Megtaláljátok?

 

Segítség

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepeslapokskandinaviabol.blog.hu/api/trackback/id/tr851335489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása