Lazienki Krolewskie képek

2009.08.01. 22:41

Ha nem lehetne jól kivenni, a piros virágok rózsák lennének. Úgy tünt az emberek nagyon szeretnek ide kijönni, leülnek a rózsabokrok között a padokra és vagy fagyizgatnak, vagy olvasgatnak egyet. Az illatot sajnos nem tudtuk hozzá lefényképezni :)
 Amit már meséltem, de nem tudok betelni vele, itt olyan élénk zöld minden:
 
 
 Láttunk a parkban pávákat, kacsákat, mókusokat és mindegyik nagyon "kezes" volt. Az alábbival Eszter még "pacsizott" is egyet, sajna azt már nem tudtuk elkapni a fényképezőgéppel.
 
 
 Csendélet:
 
 Az egész parkon keresztűl folyik egy csatorna, amin gondolákban akár csónakázni is lehet. Hasonló mint Debrecenben a csónakázó-tó, csak nagyobb és szebb :)
 
 Napóra Zolival
 
Késett. Itt már kb 2 volt.
 
 A tóra épült villa. Lengyelül már nem emlékszem, de ez a neve magyarul.
 
Közvetlen a kastély közelében volt a színház. A színpad a vizen, a közönség pedig a parton. Ha jól megnézitek a képet pávákat is lehet rajta látni.
 
 És a palota messziről
 
 A színház körül
 
 
 A színházi "büfében"
 
A palota hátulról. A fürdő rész.
 
 A látottakkal elégedett Esztike
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepeslapokskandinaviabol.blog.hu/api/trackback/id/tr281282183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása